Vagtservice i København

Beskyt din butik mod tyveri

Der findes et utal af forskellige muligheder inden for vagtservice. Vi ved godt, at det ikke er alle vores kunder, der kun søger portvagte og i en bestemt periode.

Derfor tilbyder TVA Vagt vagtservice muligheder for både større og mindre virksomheder. Vi hjælper gerne med at finde den form for vagtservice, der bedst matcher dine behov.

I dag leverer vi sikkerhedsvagter til mange forskellige formål – heriblandt:

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Sikkerhedsvagt I København

  En sikkerhedsvagt tjener i dagligdagen flere forskellige opgaver. Alt fra forebyggelse og forhindring af butikstyveri til at varetage vanskelige og ubehagelige individer ses og varetages på en daglig basis. Det er derfor vigtigt at dit sikkerhedsfirma besidder den rette erfaringer og evner til at kunne håndtere disse situationer korrekt. Hos TVA Vagt er vi dog mere end bare et sikkerhedsfirma. I mere end 10 år har vi i Kastrup Lufthavn arbejdet med forebyggelse af organiseret og tilbagevendende kriminalitet.

  Og i disse år har vi opbygget en unik indsigt i vores fag. Vores sikkerhedsvagter er eksperter i både håndtering, behandling og undersøgelse af kriminalitet som tyveri. Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere på tværs af Europa, og har gennem tiden været nøglefigurer i forhindring og efterforskning af organiseret tyveri. Har du oplevet butikstyveri flere gange, og søger en erfaren og professionel vagtservice med unikke evner og kompetencer, skal du ikke tøve med at kontakte os.

  Hvilken vagtservice har du brug for?

  Udover at tilbyde vagtservice i forskellig form, så tilbyder vi også at hjælpe med sikkerhedsopgaver inden for bestemte områder. Herunder er vi særligt specialiserede i at hjælpe som butiksdetektiver og ved udgangskontrol.

  Vi ved, der kan være behov for en alsidig palet af kompetencer, hvilket vi derfor tilbyder alle vores kunder. Uanset hvilken opgave der ønskes løst, agerer vi altid som en aktiv og engageret samarbejdspartner for din virksomhed.

  Vores mål er altid at skabe tryghed, yde den rette hjælp og at levere serviceoplevelser i særklasse.

  Hvilken vagtservice har du behov for?

  Hos TVA Vagtservice tilbyder vi flere unikke former for vagtservice. Som sikkerhedsfirma med erfaring som alt fra butikskontrol, butiksvagt og sikkerhedsvagt i lufthavnen, har vi set og oplevet det meste. Dette har tilladt os at skabe en unik forståelse og indsigt i faget, samt en effektivitet og professionalisme du ikke finder andre steder.

  Uanset hvilket behov du måtte have, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført korrekt. Sikkerhedsvagten du vil blive assisteret af, er i sig selv en ekspert i observation, håndtering, behandling og efterforskning af tilbagevendende og organiseret kriminalitet. Yderligere vil han have adgang til en bred portefølje af værktøjer, informationer og data der tillader ham hurtigt at stoppe dette problem.

  Samarbejd med TVA Vagt

  Når en sikkerhedsvagt søges, og du kontakter os, er det første vi gør altid at indsamle så meget data om problemet og din situation vi kan. Først vil du have en mulighed for at dele din egen indsigt og viden om problemet med os. Baseret på dette, vil vi analysere og identificere problemets kerne, hvorpå vi kan tilbyde en række forskellige løsninger.

  Udover at tilbyde vagtservice i forskellig form, så tilbyder vi også at hjælpe med sikkerhedsopgaver inden for bestemte områder. Herunder er vi særligt specialiserede i at hjælpe som butiksdetektiver og ved udgangskontrol. Vi ved, der kan være behov for en alsidig palet af kompetencer, hvilket vi derfor tilbyder alle vores kunder.

  Uanset hvilken opgave der ønskes løst, agerer vi altid som en aktiv og engageret samarbejdspartner for din virksomhed. Vores mål er altid at skabe tryghed, yde den rette hjælp og at levere serviceoplevelser i særklasse.

  Professionel vagtservice i København & på Sjælland

  Som et professionelt vagtfirma med mange års erfaring inden for branchen i bagagen, får du med os kompetent vagtservice i København og på resten af Sjælland.

  Vi gør dét ekstra. Vi har flere ressourcer og større kompetencer, der gør, at vi kan tilbyde en service ud over det sædvanlige. Vi har store krav til vores medarbejdere som vi også uddanner og oplærer internt. Dermed kan vi opretholde vores høje niveau af service og sikkerhed.

  Har du nogen spørgsmål?

  Lyder det til, at vi kan løfte din vagtserviceopgave? Eller måske du har nogle spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig og din butik, virksomhed eller andet erhverv med at øge sikkerheden?

  Kontakt os med det samme. Vi sidder klar til at besvare alle de spørgsmål du måtte have. Og husk. Vi skræddersyer altid gerne vores sikkerhedsløsninger, så du ender med en løsning, der bedst muligt matcher dine behov.

  Vi vender tilbage hurtigst muligt


   Kontakt os