BUTIKSKONTROL

Vi sikrer din forretning

TVA Vagts butiksdetektiver arbejder aktivt med at forhindre tyveri og svindel. Et godt samarbejde mellem butiksdetektiven og butiksbestyreren er en vigtig faktor for at forhindre tyveri fra kunder og personale.

Vore butiksdetektiver arbejder i civil, er dygtige til at passe ind i billedet og arbejder på en måde, som ikke giver anledning til mistanke om, hvem de er.

En bred vifte af metoder

Butiksdetektiven spotter mistænkelig adfærd, overvåger kunder og foretager en diskret og professionel pågribelse ved tyveri. Alle pågribelser anmeldes efterfølgende til politiet.

Endvidere kan butiksdetektiven tjekke personalet, når de forlader arbejdspladsen eller foretage optællinger, når produkter leveres til butikken. Butiksdetektiven kan også foretage prøvekøb for at sikre, at personalet bruger kasseapparatet korrekt.

Vi ser frem til at høre fra dig

Ønsker du at vide mere om butikskontrol og få fortalt, hvordan vi kan skræddersy en service til lige netop jeres forretning? Tøv da ikke med at kontakte os enten via telefon 32 51 58 30 eller email info@tva-vagt.dk.

Kontakt os og hør mere