Butiksdetektiv i København

Beskyt din butik mod tyveri

Der er ingen grund til at gøre din butik til et nemt offer for butikstyveri og svind.

Med en butiksdetektiv eller butiksvagt fra TVA Vagt kan du nemlig nemt, simpelt og hurtigt sikre dit inventar, dine varer og værdier – samt gøre det endnu sværere for potentielle tyve at bryde ind i din butik.

Med en optimal butikssikring kan du minimere svind betydeligt og dermed sikre din butik mod unødvendigt tab.

TVA Vagts butiksdetektiver arbejder aktivt med at forhindre tyveri og svindel. Vi er et vagtfirma i København, og vores kunder tæller især forretninger i Kastrup Lufthavn.

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Hvad er en butikstyv?

  En butiksdetektiv er en butiksvagt, der spotter mistænkelig adfærd, overvåger kunder og foretager en diskret og professionel pågribelse ved tyveri.

  Butiksdetektiven vil altid arbejde i civil for at undgå unødvendig mistanke om deres formål med at være i butikken. På den måde øges chancerne for, at en eventuel tyv vil blive opdaget.

  En butiksdetektiv er derfor en eller flere personer, der har til formål at scanne din butik for mistænkelig opførsel og adfærd.

  Når vores butiksdetektiver pågriber en person, vil dette altid blive anmeldt til politiet.

  Undersøgelse af de ansatte

  Butiksdetektiven kan ligeledes tjekke personalet, når de forlader arbejdspladsen, eller foretage optællinger, når produkter leveres til butikken.

  Butiksdetektiven kan også foretage prøvekøb for at sikre, at personalet bruger kasseapparatet korrekt.

  En butiksvagt holder tyvene væk & mindsker svind

  Der er ingen grund til at gøre det nemt for butikstyve at stjæle fra butikken – uanset om det drejer sig om varer eller penge. Så hyr en butiksvagt og kom problemerne til livs!

  Ønsker du at vide mere om butikskontrol og høre, hvordan vi kan skræddersy en service til lige netop din forretning?

  Tøv da ikke med at kontakte os. Vi hjælper kunder i København og på resten af Sjælland med butiksdetektiver samt vores andre vagtservices.

  Vi vender tilbage hurtigst muligt


   Kontakt os