Uniformvagt

Beskyt din butik mod tyveri

Din virksomheds indtægt og indtjening baseres of på et nøje udregnet og strømlinet budget. Derfor kan det skabe alvorlige konsekvenser, hvis økonomiske tab af mistede produkter er et regelmæssigt problem. Det kan derfor skabe stor værdi at indgå et samarbejde med et erfarent sikkerhedsfirma med speciale i forebyggelse af tyveri.

Ønsker du TVA Vagt skal være din uniformsvagt? Eller har du andre sikkerhedsbehov, anbefaler vi derfor altid, at du informerer dine medarbejdere om vores tilstedeværelse. Dette øger synergien, og gør at vi i samarbejde hurtigere kan identificere og pågribe tyve.

Effektiv udgangskontrol mod intern og ekstern tyveri med TVA Vagt

Tyveri er desværre ikke kun et eksternt problem. Når det gælder tilbagevendende eller organiseret tyveri, har vi som erfaren vagtservice gennem tiden hyppigt set internt tyveri. Når du beder TVA Vagt om at varetage din udgangskontrol, tager vi derfor både udgangspunkt i besøgende og medarbejdere.

Ansatte med kendskab til virksomhedens interne sikkerhed, har en unik fordel når det kommer til tyveri. Indsigten tillader dem nemmere at undgå ting som overvågning og lignende. Mistænker du intern tyveri, kan vores sikkerhedsvagter holde et ekstra øje på dine ansatte.

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  Diskret udgangskontrol af personale

  TVA Vagts personalekontrol har til formål at afdække og forhindre intern svindel i din forretning. Udgangskontrol af personale er en uanmeldt kontrol, der på vilkårlige tidspunkter kontrollerer medarbejderne, når de forlader området.

  Vi ved, at det kan være vanskeligt at kontrollere sine medarbejdere uden at skabe utryghed og antyde, at man ikke stoler på sine ansatte. TVA Vagt vil agere som en ekstern kontrol, og vi gør en dyd ud af høflighed og god service. På denne måde udføres der kontrol uden at træde nogen over tæerne.

  Hos TVA Vagt i København finder du et erfarent hold af tidligere efterforskere, så derfor kan du med fordel vælge os til at stå for personalekontrol. Vi har blandt andet vores daglige gang i Kastrup Lufthavn, hvorfra vi udfører mange forskellige vagtopgaver.

  Forebyg svind ved at foretage udgangskontrol

  Som eksperter i forebyggelse og forhindring af tilbagevendende og organiseret tyveri, har vi hos TVA Vagt gennem årene opbygget en unik indsigt i feltet. Og en af de største og vigtigste erfaringer vi har opnået er, at udgangskontrol udført af en uniformvagt drastisk reducerer hyppigt tyveri.

  Ved at have en fast uniformvagt tilstede i din butik eller virksomhed, vil en potentiel tyv konstant være opmærksom på den øget opmærksomhed. Dette alene kan spille en stor rolle i forhold til at afskrække personer fra at begå tyveri. Hos TVA Vagt tilbyder vi vores mange års erfaring med udgangskontrol og andre former for sikkerhedsvagt til måde små butikker, indkøbscentre og endda koncerner. Er du blevet opmærksom på en stigning i tyveri, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os.

  Fleksibilitet og specialiseret overvågning

  Som dit sikkerhedsfirma vil vores uniformvagt, alt afhængigt af dine behov og vores aftale, være til stede så snart du har brug for det. Vi tilbyder forskellige løsninger, der egner sig til forskellige typer udgangskontrol. Vores butiksvagt kan møde op på forskellige dage og tidspunkter, hvor de fra udgangen vil have et større overblik over gæster og personer der forlader butikken. Dette kan være fordelagtigt i starten af samarbejdet, da det tillader vores specialister i at identificere mulige mønstre der kunne tegne sig.

  Derfra kan vi udpege de mest problematiske tidspunkter, og derfra tilpasse de perioder vores vagter skal være til stede.

  Professionel procedure ved udgangskontrol

  Kontrolløren bærer en TVA Vagt-uniform, så personalet nemt kan genkende kontrolløren. Ved en udgangskontrol anmoder kontrolløren høfligt personalet om at åbne jakken, tasker eller poser, så vores uniformvagt kan kontrollere, om de ansatte medbringer varer ud af butikken eller virksomheden.

  I tilfælde hvor en ansat har varer med sig, kontrolleres det, at varerne stemmer overens med bonen. Skulle en ansat modsætte sig personalekontrol, vil kontrolløren inkludere dette i sin rapport.

  Antallet af kontrolbesøg tilpasses individuelt. Denne ydelse kan tilkøbes fast eller for en periode.

  Uniformsvagt til din virksomhed​

  Ligesom alle mennesker er forskellige, er det sjældent at to virksomheder er ens. Dog er der visse problemer på går igen tå tværs af forskellige typer af erhverv. Hos TVA Vagt har vi i mere end 15 år arbejdet med forebyggelse og pågribelse af tyveri.

  Vi har i mange år håndteret tilbagevendende kriminalitet i Københavns Lufthavn, og har i denne tid udviklet unikke metoder og teknikker til at identificere, analysere og forhindre dette problem.

  Og vi deler gerne denne ekspertise med dig. Uanset typen af virksomhed du driver, kan du være sikker på en indsigt i faget du ikke vil finde andre steder. Kontakt os allerede i dag, og lad os sammen finde den rette sikkerhedsløsning til dig.

  Vi vender tilbage hurtigst muligt


   Kontakt os