Sikkerhedsvagt I København

Professionelle sikkerhedsvagter med 10 års erfaring

En sikkerhedsvagt tjener i dagligdagen flere forskellige opgaver. Alt fra forebyggelse og forhindring af butikstyveri til at varetage vanskelige og ubehagelige individer ses og varetages på en daglig basis.

Det er derfor vigtigt at dit sikkerhedsfirma besidder den rette erfaringer og evner til at kunne håndtere disse situationer korrekt. Hos TVA Vagtservice er vi dog mere end bare et sikkerhedsfirma. I mere end 10 år har vi i Kastrup Lufthavn arbejdet med forebyggelse af organiseret og tilbagevendende kriminalitet.

Og i disse år har vi opbygget en unik indsigt i vores fag. Vores sikkerhedsvagter er eksperter i både håndtering, behandling og undersøgelse af kriminalitet som tyveri.

Vi har et bredt netværk af samarbejdspartnere på tværs af Europa, og har gennem tiden været nøglefigurer i forhindring og efterforskning af organiseret tyveri. Har du oplevet butikstyveri flere gange, og søger en erfaren og professionel vagtservice med unikke evner og kompetencer, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Vi vender tilbage hurtigst muligt


  TVA er din Vagtservice

  Der findes et utal af forskellige muligheder inden for vagtservice. Vi ved godt, at det ikke er alle vores kunder, der kun søger portvagter og i en bestemt periode.

  Derfor tilbyder TVA Vagt vagtservice muligheder for både større og mindre virksomheder. Vi hjælper gerne med at finde den form for vagtservice, der bedst matcher dine behov.

  I dag leverer vi sikkerhedsvagter til mange forskellige formål – heriblandt:

  Portvagt
  Centervagt
  Servicevagt
  Receptionsvagt

  Søger du en anden form for vagtservice, tilbyder vi hos TVA Vagt også effektive butiksdetektiver og hjælp med udgangskontrol. Er dit behov for sikkerhedsvagt unikt, kan du ligeledes kontakte os. Sammen finder vi den rette vagtservice til dig og din virksomhed.

  Hvilken sikkerhedsvagt har du behov for?

  Hos TVA Vagtservice tilbyder vi flere unikke former for vagtservice. Som sikkerhedsfirma med erfaring som alt fra butikskontrol, butiksvagt og sikkerhedsvagt i lufthavnen, har vi set og oplevet det meste.

  Dette har tilladt os at skabe en unik forståelse og indsigt i faget, samt en effektivitet og professionalisme du ikke finder andre steder. Uanset hvilket behov du måtte have, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført korrekt.

  Sikkerhedsvagten du vil blive assisteret af, er i sig selv en ekspert i observation, håndtering, behandling og efterforskning af tilbagevendende og organiseret kriminalitet. Yderligere vil han have adgang til en bred portefølje af værktøjer, informationer og data der tillader ham hurtigt at stoppe dette problem.

  Få skræddersyede sikkerhedsløsninger

  Når en sikkerhedsvagt søges, og du kontakter os, er det første vi gør altid at indsamle så meget data om problemet og din situation vi kan. Først vil du have en mulighed for at dele din egen indsigt og viden om problemet med os. Baseret på dette, vil vi analysere og identificere problemets kerne, hvorpå vi kan tilbyde en række forskellige løsninger.

  Udover at tilbyde vagtservice i forskellig form, så tilbyder vi også at hjælpe med sikkerhedsopgaver inden for bestemte områder.

  Herunder er vi særligt specialiserede i at hjælpe som butiksdetektiver og ved udgangskontrol.

  Vi ved, der kan være behov for en alsidig palet af kompetencer, hvilket vi derfor tilbyder alle vores kunder.

  Uanset hvilken opgave der ønskes løst, agerer vi altid som en aktiv og engageret samarbejdspartner for din virksomhed.

  Vores mål er altid at skabe tryghed, yde den rette hjælp og at levere serviceoplevelser i særklasse.

  Professionel sikkerhedsvagt i København & på Sjælland

  Som et professionelt vagtfirma med mange års erfaring inden for branchen i bagagen, får du med os kompetent vagtservice i København og på resten af Sjælland.

  Vi gør dét ekstra. Vi har flere ressourcer og større kompetencer, der gør, at vi kan tilbyde en service ud over det sædvanlige.

  Vi har store krav til vores medarbejdere som vi også uddanner og oplærer internt. Dermed kan vi opretholde vores høje niveau af service og sikkerhed.

  Ydermere er vi ISO certificerede, hvilket er en garanti for vores kunder, der understreger vores professionelle virke. Sagt ganske enkelt; du kan regne med os.

  Vi vender tilbage hurtigst muligt


   Kontakt os