Diskret udgangskontrol af personale

TVA Vagts personalekontrol har til formål at afdække og forhindre intern svindel i din forretning.

Udgangskontrol af personale er en uanmeldt kontrol, der på vilkårlige tidspunkter kontrollerer medarbejderne, når de forlader området.

Vi ved, at det kan være vanskeligt at kontrollere sine medarbejdere uden at skabe utryghed og antyde, at man ikke stoler på sine ansatte. TVA Vagt vil agere som en ekstern kontrol, og vi gør en dyd ud af høflighed og god service. På denne måde udføres der kontrol uden at træde nogen over tæerne.

Hos TVA Vagt i København finder du et erfarent hold af tidligere efterforskere, så derfor kan du med fordel vælge os til at stå for personalekontrol. Vi har blandt andet vores daglige gang i Kastrup Lufthavn, hvorfra vi udfører mange forskellige vagtopgaver.

Professionel procedure ved udgangskontrol

Kontrolløren bærer en TVA Vagt-uniform, så personalet nemt kan genkende kontrolløren. Ved en udgangskontrol anmoder kontrolløren høfligt personalet om at åbne jakken, tasker eller poser, så kontrolløren kan kontrollere, om de ansatte medbringer varer ud af butikken eller virksomheden.

I tilfælde hvor en ansat har varer med sig, kontrolleres det, at varerne stemmer overens med bonen. Skulle en ansat modsætte sig personalekontrol, vil kontrolløren inkludere dette i sin rapport.

Antallet af kontrolbesøg tilpasses individuelt. Denne ydelse kan tilkøbes fast eller for en periode.

Kontakt os og hør om personalekontrol

Hvis du vil høre mere om proceduren omkring personalekontrol, eller hvis du har nogle spørgsmål om udgangskontrol og vores andre ydelser, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et skræddersyet sikkerhedstilbud til din virksomhed.

Vi vender tilbage hurtigst muligt


    Kontakt os


      Contact us