Security management i lufthavne

Hos TVA Vagt er vi blandt andet specialister inden for security management og check-in management i lufthavne, hvor der ofte kan være behov for en vagt i forbindelse med tyverier i lufthavnens butikker. Vi er et professionelt vagtfirma i København. Yderligere er vi at finde i følgende danske og udenlandske lufthavne.

Vores medarbejdere er tidligere efterforskere. Det betyder, at de hver især besidder en stor viden inden for efterforskning. Dette giver os de bedste forudsætninger i forbindelse med check-in management.

Check-in management og efterforskning i forbindelse med butikstyveri

I lufthavnene er der en særlig stor risiko for tyveri, fordi der kommer mange forskellige mennesker ind og ud ad butikkerne. Samtidig kan det være svært at spore sig frem til den pågældende tyv, fordi vedkommende kan være kommet til eller fra lufthavnen med mange forskellige fly.

Hvis der for eksempel bliver stjålet en vare fra en af de mange butikker i lufthavnen, og tyven formår at slippe af sted, så kan vi være behjælpelige. Vi går i gang med en efterforskning, hvor vi for eksempel via overvågning kan finde frem til den pågældende tyv.

Ved hjælp af overvågningen og vores kompetencer inden for efterforskning følger vi tyven. Det giver os mulighed for at pågribe vedkommende, når han eller hun kommer retur med et fly, eller vi kan tage kontakt til den lufthavn, som vedkommende lander i.

Kontakt os og hør mere om vores security management

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores security management og check-in management eller for at høre mere om vores erfaring og kompetencer.

Vi vender tilbage hurtigst muligt


    Kontakt os


      Contact us